Последните данни за разпространението на коронавируса: Прочетете ощеВ полунощ беше открита

...
Последните данни за разпространението на коронавируса: Прочетете ощеВ полунощ беше открита
Коментари Харесай

ОБЗОР: Страшен потоп удари села в Карловско, стартира изборната кампания, продължи погрома на Тютюневите складове

Последните данни за разпространяването на ковид: 
Прочетете още

В среднощ беше открита предизборната акция - 30 дни преди изборния ден. Тя ще завърши в 24 часа на 30-и септември. ГЕРБ и Има Такъв Народ откриха предизборната си акция в Пловдив. 

Служебният вицепремиер и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев и министърът на защитата Димитър Стоянов инспектират защитата на българо-турската граница.
 

Страшен потоп заля села в Карловско, а най-тежко беше ситуацията в Каравелово и Богдан. За благополучие няма жертви, а много хора бяха евакуирани и с хеликоптер.

Екип на пожарната дежури през целия ден през днешния ден пред  ОУ„ Душо Хаджидеков ” при положение на поява на вторично огнище. Ремонтът на учебното заведение би трябвало да продължи един месец, а учениците ще бъдат преместени в две учебни заведения.

Швейцарска адвокатска адвокатска фирма е поела отбраната на Георги Йомов пред УЕФА за позитивната проба за допинг, която националът даде след реванша с “Македония Гьорче Петров ” от Лигата на конференциите.

Пловдив е подготвен за празника на града на 6 септември. Това оповестиха през днешния ден градските управляващи по време на обичайното мине на паметника на Съединението на едноименния площад. Тази година огромното оборудване ухае на люляк, откакто бе почистено с 2 литра шампоан и 1 литър ароматизатор.

Треньорите на Ботев и Локомотив приказваха преди дербито.

Въпреки декларациите и заканите на министъра на културата Велислав Минеков и шефа на полицията в Пловдив ст. комисар Димитър Балев, че събарянето на хранилища в Тютюневия град ще бъде спряно, през днешния ден рушенето продължава. Багерът разрушава фасадите на изгорелия склад на улиците " Даме Груев " и " Екзарх Йосиф ", благосъстоятелност на " Галакси груп ". 

Пети случай на инфектиран с маймунска шарка у нас е доказан. Заболелият е на 35 година с присъщия обрив по тялото, в положително общо положение, прецизират от Националния център по заразни и паразитни заболявания.

14 мъже без документи за идентичност са открити в лекотоварен бус " Форд ", оповестиха от прокуратурата. Той е бил спрян за инспекция през вчерашния ден към 20:30 ч. района на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Олтоманци ".

До 6 септември българите живеещи в чужбина могат да пуснат заявление за гласоподаване, който към този момент е на уеб страницата на ЦИК. 

На 6-ти септември – Ден на Съединението на Република България и празник на град Пловдив ръководителят на Общински съвет инж. Александър Държиков и кметът на града Здравко Димитров ще връчат оценката „ Почетен жител на град Пловдив “ на Евгений Тодоров и роднини на Нери Терзиева, удостоена посмъртно.
 

Две коли се удариха на бул. " Цариградско шосе " в Пловдив в региона след кръстовището с ул. " Лев Толстой " в посока кв. " Изгрев ". 

Полицията в Свиленград е задържала полковникa от запаса Левент Гьокташ, който Турция е оповестила за търсене с алена бюлетина за присъединяване в убийството на писателя интелектуалец Неджип Хаблемитоглу.

С полагането на маркировката приключи ремонтът на Околовръстния път на Пловдив в сектора от „ Пещерско шосе “ до „ Коматевско шосе “ и водачите към този момент пътуват по обновената права. От през днешния ден започва работата в идващия сектор сред „ Пазарджишко “ и „ Пещерско шосе “. Той ще бъде затворен и придвижването ще се пренасочва през гр. Пловдив. Срокът за осъществяване на дейностите е 30 септември 2022 година

Задържаха лидер на самозапалил се джип превозвал незаконни мигранти. Той бе открит и издирен при взаимни дейности сред чиновници от бранш „ Криминална полиция ” в РУ-Пазарджик и сътрудниците им от ОДМВР-Хасково.

Един от най- положителните пловдивски фоторепортери Евгени Цветков е умрял след малко боледуване.

Районен съд – Карлово взе най-тежката мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ по повод на Станислав Колесник (28 г.), жител на Украйна, против който са повдигнати две обвинявания: 

30-годишна жена е починала при злополука на пътя Ловеч – Плевен, преди разклона за ловешкото село Слатина, оповестяват от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Ловеч.

Българката Йоана Георгиева завоюва бронз на 200 метра едноместен каяк на Световното състезание по кану-каяк в спринтовите дисциплини за мъже и дами до 23 години в Сегед (Унгария).
 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР